Nieuws

Blijf op de hoogte en lees ervaringen, tips en het laatste nieuws over de beste plekken om uw boot te water te laten.

Bord
"Onze trailerhelling is alleen nog voor leden"
Dat is wat we de afgelopen jaren teveel horen. Inmiddels zijn tientallen trailerhellingen in Nederland niet meer te gebruiken tenzij je lid bent van de haven of de vereniging.

De reden: het is gedoe, te druk en levert te weinig op. Belangrijk hierbij is dat "de trailerhelling etiquette" niet wordt opgevolgd. Bezoekers betalen niet, parkeren hun trailer op de verkeerde plek of hebben zich niet goed voorbereid waardoor anderen moeten wachten.

Daarom heeft trailerhelling.com dit bord gemaakt voor havens. Op het bord staan tips om watersporters te informeren over hoe je het beste een trailerhelling kunt gebruiken. Met dit bord haal je meer uit je trailerhelling!

Het bord bestaat in een houten en metalen versie, kost slechts € 120,- inclusief verzending en is verkrijgbaar door een berichtje te sturen naar info@trailerhelling.com of lees hier meer.
Vanclaes
BREAKING NEWS: VANCLAES SPIRAALVEER
Onze partner Vanclaes BV, een toonaangevende naam in de wereld van boottrailers, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwste innovatie: het Vanclaes Spiraalveer Systeem. Deze technologische doorbraak belooft een revolutie teweeg te brengen in boottrailerland en biedt bootbezitters een verbeterde en milieuvriendelijke manier om hun boten te vervoeren.
Hoody
"Voor onze echte fans"
Een unieke hoodie van het stoere merk Carhartt met ons logo op de borst en de "trailerhelling.com" tekst op de mouw en rug.