Contact

Trailerhelling.com
KvK: 53799062
Dorpen 4,1741 EE Schagen, NL
Email: info@trailerhelling.com

Vragen? Bel ons (+31654330550)

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.Over ons

In mijn jeugd mocht ik in de zomervakantie altijd 1 keer mee met mijn oom om te vissen. Ik zat dan al uren klaar in mijn "vistrui" totdat ik werd opgehaald. De combinatie van auto, boot, buitenboordmotor, trailer, water en avontuur maakte toen al een overweldigende indruk.


25 jaar later had ik zelf een boot en werkte ik in de IT. Op zoek naar een geschikte trailerhelling werd het idee geboren, een website maken met alle trailerhellingen op de wereld. Waarom? Het was er niet en ik het kan maken!

Inmiddels in 2022 werken we samen met onze partners en watersportliefhebbers aan trailerhelling.com. We hebben een app, meer dan 200.000 unieke bezoekers per jaar en meer dan 30.000 trailerhellingen op de kaart. We zijn echter nog lang niet klaar met de ontwikkeling van onze website en staan open voor jouw ideeën, vragen of samenwerking.


- Maarten van der Jagt -

Partners

Door samenwerking met onze partners zijn we in staat om meer informatie over trailerhellingen, boten en boottrailers naar de watersporter te brengen. Onze partners in willekeurige volgorde: